activedeveloper.dk

Da det ikke længere er muligt at være bruger og dele sine problemer og tips på active developers, bør man istedet rette sin opmærksomhed mod sitet eksperten, der giver lignende muligheder. Der er stadig en stigende interesse for udvikling, både på uddannelses plan og ren fritidsinteresse. Derudover er der også stadig gjort stor brug af både Java og C, selvom der sviger rygter om at disse snart ikke vil blive brugt mere. Skulle man have en spirende interesse for udvikling, og kunne man tænke sig at prøve kræfter af med det, er php eller java ikke en dårlig start. Java er nok for den mere ambitiøse, men giver tilgengæld mulighed for meget mere end med et sprog som php. En god start ville være med det gratis program Eclipse og man kan derefter se på forskellige tutorials og youtube videoer for at komme godt igang.

Java er et objektorienteret tredjegenerations-programmeringssprog inspireret af C++. Sproget er udviklet af Sun. Java var oprindeligt døbt Oak, men dette navn havde et andet firma allerede benyttet. Herefter faldt navnet på Java. Java er også et stort klassebibliotek, der er defineret med en grænseflade i programmeringssproget Java, men også kan bruges fra en lang række andre programmeringssprog, deriblandt Ada og Eiffel.
Slutteligt er Java en virtuel maskine beregnet, men ikke begrænset, til at køre programmer skrevet i programmeringssproget Java.
Programmeringssproget Java er blandt andet kendetegnet ved at et program skrevet i Java kan afvikles på ethvert styresystem, hvis styresystemet har en Java virtuel maskine og det har stort set alle moderne styresystemer. Som programudvikler skal man derfor ikke bekymre sig om slutbrugerens maskinel og programmel. Mens et Javaprogram udføres, sørger den virtuelle maskine selv for at fjerne unødvendige objekter, som optager plads i maskinens arbejdshukommelse (garbage collection). Som software-udvikler skal man dog holde styr på andre ressourcer som f.eks. filer.

One Response to “Spørgsmål omkring webudvikling”

  1. Hr WordPress

    Hej. Dette er en kommentar.
    Hvis du vil slette en kommentar, skal du bare logge ind og se indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Leave a Reply

Extra Column

You can fill this column by editing the index.php theme file. Or by Widget support.

Web Design Bournemouth Created by High Impact.
Copyright © activedeveloper.dk. All rights reserved.